Referenser

Vi fick kontakt med Jens Fredholm, 360 Grader Entreprenad AB, på rekommendation, då vi planerade att bygga om vår tvättstuga.
Jens höll i och planerade hela arbetet med rörmokare och elektriker samt eget arbete.
Det gick som på räls. Alla kom på avtalade tider och om någon tid ändrades med någon timme så blev vi genast informerade om detta.
Vi är mycket nöjda med hela konceptet och allt arbete utfördes professionellt med ett utmärkt slutresultat.
Till detta ska även nämnas att Jens är mycket lätt att samarbeta med om tex utförande, färgval, material etc.

Eva och Kjell Bastling  070-510 44 43
Saltsjöbaden

Vi kan varmt rekommendera Jens och hans bolag 360 Grader till att ta hand om och driva byggnadsprojekt av större och mindre omfattning. Jens tog på sig det övergripande projektledningsansvaret, allt inköp, samtliga byggnads och snickeriarbeten inklusive våtrum osv. för färdigställande av vårt nya hem i Saltsjö-Boo. Vi har med stort förtroende lämnat projektet i hans händer och resultatet har blivit helt enastående. Vi är mycket nöjda med kvalitetsnivån i arbetet och det sätt som projektet drivits. Jens har med sitt mycket goda lokala nätverk av duktiga kollegor inom El, VVS osv. visats sig ha både resurser och kompetens att genomföra vårt mycket omfattande byggprojekt. Hela projektet har drivits med personligt engagemang och en mycket hög service nivå. Byggprojektet har varit omfattande från ett ca 6 år avstannat byggprojekt (med alla problem det innebär!) med grund och ytterväggar till ett färdigställt hem av mycket hög klass med genomgående hög kvalitetsnivå. Jens och hans kollegor har verkligen visat på en hög kreativitet och problemlösningsförmåga.
Vi är helnöjda och kan verkligen rekommendera Jens och hans bolag 360 Grader för nya spännande uppdrag.

Kjell-Arne Lindbäck 070 5749994
Elisabeth Lindgren 070 5851792

Maila oss gärna referens efter vårt besök hos er!